Her bor viSe hvor vi bor

Vores familie består af 3 dejlige hunde - 3 Samojeder og 4 børn - Josephine er fra 1996, Louis fra 1994, Victor er født i 2002 og Silke er født i 2010, samt Jess & Jette Halskov

Vi bor i dejlige landlige omgivelser med god plads ude som inde.

Vi bruger vores hunde til løb, udstilling og som familiehunde.

Jess er 8 x Danmarksmester i pulka, 1 x Danmarksmester i vognkørsel og har desuden 2 placeringer som nr. 3 og 1 som nr. 2 i vognkørsel ved DM.

Louis, Josephine og Victor.

 

 

 

 

 

 

Vi blev gift den 8. august 2009.

Vi havde en skøn dag
Vi har haft Samojedhunde siden 1990 og har aldrig fortrudt, at vi lige netop valgte denne race til at være et medlem af vores familie.

Vi glemmer ikke da vi hentede vores første Samojed hvalp - en tæve, "Soffi" - fra Kennel White Joy's ved Karin og Palle i Fåborg. En lille hvid uldtot, en utrolig dejlig familiehund.

Ja, og tiden er nu gået og i dag har vi 2 Samojeder. Næsten al vores fritid bruger vi på vores hunde. Jess løber med dem, og jeg tager på de udstillinger jeg kan. Man må jo sige at man bliver helt bidt af det. Det er både sjovt og spændende, plus at du også møder en masse søde mennesker på din tur, hvor der også er tid til en rigtig hundesnak.

For os som opdrættere er det utrolig vigtigt at Samojedhunden bliver så racetypisk som det kan være muligt.
Vi lægger stor vægt på hundenes trivsel; at de er sunde og glade, og når vores hunde har det godt, så har vi det også godt.

Vores hunde er i hænder hver dag, hvilket er meget vigtigt for hundenes opvækst. Vi har ved siden af vores gildestue lavet en hundeafdeling på 60 kvm, hvor de sover og er, når vi ikke er hjemme.

Jess arbejder ved Per Aarsleff A/S, som Formand. Jeg er dagplejer, og det nyder hundene jo godt af. De får deres morgenmad kl. 6.40, og så bliver de lukket ud og tisse. Vi har indhegnet 800 kvm med 1.80 meter højt hegn. Der kan de rende rundt og lege, hygge sig og grave en masse huller, som mor og far så kan dække til igen.

Når mine dagplejebørn sover, har jeg et par timer, hvor jeg kan slappe lidt af, og det gør jeg med mine hunde. Hvis ikke de bliver børstet og får klippet negle - ja, så finder vi på noget andet. Der er jo altid noget med 2 hunde. Det er vigtigt for os at deres omgivelser er rene og pæne - både ude og inde.

Ring for eventuelt besøg på vores kennel. Vi har altid tid til en god hundesnak, og der er også altid en kop kaffe.

På glædeligt gensyn.

Jess, Jette, Josephine, Louis, Victor, Silke og alle vores dejlige hunde.

Jette Halskov, Maj 2016

KENNEL WHITE CANIS
JETTE & JESS HALSKOV
JARLEBJERGGYDEN 25, KERTE
5560 ÅRUP - DANMARK
MAIL: WHITECANIS@MAIL.DK
TELEFON: +45 6443 3301
FAX: +45 6443 3301